Vi hyr ut boxplatser på Södertörn Ryttarcenter, där du själv väljer vilken servicenivå som passar dig. Det finns möjlighet att hyra ett helt stall och driva i egen regi, stallgång eller enstaka boxplats. Vi har två privatstall, ett med åtta boxar och ett med tio boxar samt stallplatser i större stall uppdelat i stallsektioner med sex boxar för bästa trivsel och miljö.

Vi har två ridhus, 23 x 60 m och 25 x 62, samt tre mycket trevliga utomhusridbanor, så hos oss blir det aldrig trångt! Vi har också vattengrav, bank, komplett hinderpark och en fantastisk terräng både för promenader och ridning med goda klättermöjligheter när du tränar din häst. I boxplatsen ingår skåp att förvara dina saker i sadelkammare. Alla hästar har en egen hage, du väljer själv om du vill att din häst ska gå med någon annan. Vi har rejäla och höga staket till varje hage för främsta säkerhet. Hagarna är väldränerade med sandbotten, så vi slipper leran. Vi har stora fina beteshagar men då vi har många egna unghästar just nu tar vi emot beteshästar i mån av plats. Vi har en alldeles ny fräsch skrittmaskin med plats för tolv hästar samt en för sex hästar.

Det finns dusch/spolrum i stallet med varmt vatten där du kan duscha din häst efter dagens arbete. Alla har tillgång till WC, duschar och kök med micro, spis, kyl och frys. Tillgång till tvättmaskin för hästtäcken och annan utrustning till din häst har vi också.

Vi fodrar fyra gånger per dygn, 7, 12, 16 och kvällsmålet ges vid 21. Vi släpper ut hästarna så snart de ätit upp, hästarna går ute hela dagen, får lunch ute i hagen och släpps in till sitt eftermiddagsmål.

Södertörn Ryttarcenter är den perfekta anläggningen för dig som vill kunna uppleva det bästa på din fritid. Njut av vår underbara miljö med perfekta ridstigar på sandunderlag, långgrund sandstrand där du kan sola eller svalka av både dig och hästen efter ett ridpass eller grilla med vännerna på en av våra grillplatser.

Södertörn Ryttarcenter vill ge dig mesta möjliga för de pengar du lägger på din häst. Vår ambition är att ryttare och häst i en trivsam och ändamålsenlig miljö skall få hög kvalité till ett bra pris.

Privatstall om tio boxar

Privatstallet Privatstallet

Ridhus och ridbanor

 Nya ridhuset
Skogsridbanan

Gamla ridhusetGamla ridhuset

Stall om tio boxar för uthyrning

Detta ljusa trevliga stall finns tillgängligt för uthyrning, gå ihop med dina hästkompisar eller driv eget! Stallet ligger otroligt vackert med utsikt över vattnet och beteshagar med hundra meter till sandstranden. Tillgång till egna hagar, egen spolplats i stallet, ljus och funktionell sadelkammare, förråd och höskulle, foderplats med två silo. En minuts promenad till ridbana och ridhus. Finns även tillgång till extra förråd utrustat som sadelkammare. Praktisk gödselhantering i direkt anslutning till stallet. Ett lättskött och trevligt stall.

Vy från gamla avelstallet Gamla avelstallet

Avelsstallet Avelsstallet

Avelsstallet

Stallgången Stallgången och spolspiltan

En solig höstdag Sadelkammaren

Området på anläggningen

Läktargång med inkvarteringsrum Inkvarteringsrum

Beteshage Badplatsen

Den ena skogshagen Skrittmaskinen

Ett av bostadshusenAllé till stora gården

   
   

Priser

Uppstallningsavtal

   

Beställning/tjänster

Regler

   

Här läser du om Anläggningskortet
Södertörn Ryttarcenter, Box 6, 147 07 GRÖDINGE
Telefax: 08-530 420 20
E-post: sodertorn@ryttarcenter.com


René Flück: 070-544 21 31
E-post: rene@ryttarcenter.com